søndag den 29. maj 2016

Guldbarre udfordring: lakrids

Så nåede vi til den sidste guldbarre, og det er den med lakrids. Dette er Caspers favorit, da han er kæmpe lakrids freak. Hvert år på min fødselsdag får jeg en "buket" rabarbere af svigermor (det startede som en joke i stedet for en buket blomster), og i år valgte jeg så at sætte de to ting sammen til en rabarber/lakrids tærte.











Ingredienser:
1 færdig tærtedej (eller lav en dej fra bunden af)
3-400 g rabarbere
200 g sukker
2 tsk lakridspulver
45 g guldbarre med lakrids
1 spsk flormelis

Fremgangsmåde:
Skær rabarberne i stykker på 1 cm.
Put rabarber, sukker og lakridspulver i en gryde og lad det smelte sammen.
Lad det køle af.
Læg tærtedejen i et tærtefad.
Hæld rabarberne over.
Hak chokoladen i små stykker og drys det over.
Drys med en spsk flormelis.
Bag tærten på 200 grader (almindelig ovn) i 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar