søndag den 13. marts 2016

Ugen der gik: uge 10

Uge 10:

Der blev intet læst i denne uge. Efter at jeg læste 7 bøger i sidste uge, havde jeg ligesom fået nok. Derudover døjede jeg med mange smerter den første halvdel af ugen, så dagene gik bare med at vride mig i smerte og brokke mig.

Jeg var til min nevøs fødselsdag. Han fik en minions bluse af os, og hans første ord var: "Det er min yndlings trøje." Den var vist godkendt.

Vi kunne tjekke skat. Jeg skal have sølle 104 kr tilbage, mens Casper igen i år er blevet ramt af et stort smæk. Det er aldrig sjovt at være os på denne tid af året.

Jeg fandt et sæt undertøj nede i Hunkemöller i en flot turkise farve. Mine forældre gik med til at give mig det som en tidligt fødselsdagsgave, selv om min fødselsdag først er i april.

Jeg mødtes med Jennifer i byen i onsdags og spiste aftensmad sammen med hende. Jeg mødte også hendes datter for første gang.

I denne uge så jeg:
Call girl
En autentisk film omkring en stor skandale i Sverige tilbage i 70'erne. Den var rigtig god.
Eat pray love
Det er jo en meget rost film, men den ramte ikke så meget hos mig. Den første del i Italien fandt jeg utrolig kedelig, og jeg overvejede at stoppe filmen flere gange, men jeg kom da igennem den.
Bag of bones
En mini serie på to afsnit over en Stephen King bog. Jeg læste bogen for mange år siden, lige da jeg var flyttet hjemmefra, men jeg vidste faktisk ikke, den var blevet filmatiseret. Spændende at se den serie.
The dark side of porn
En dokumentar serie tilbage fra 2005/2006. Jeg havde åbenbart set to afsnit i sin tid, da TV3 viste serien, men nu fik jeg set den hele. Det er ikke en serie om porno som sådan, men mere hvad der kan ske og gå galt bag kameraet. Virkelig en spændende serie.
Fuller house
Ja, den måtte jo ses, når jeg ligesom næsten alle andre så den originale serie "Full house" som barn. Den var okay, men jeg fandt det bare sjovere, da jeg var mindre.
Sæson 2 af Agent Carter
Ikke lige så god som sæson 1, men den var dog stadig god. Der kommer helt sikkert en sæson mere, sådan som denne sæson sluttede.

Husk min GIVE AWAY som kører indtil fredag d. 25. marts.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar