onsdag den 30. december 2015

Velkommen til Panda

Som de fleste af jer jo ved, mistede vi vores kat Sleipnir i november. Det har hele tiden været planen, at vi skulle have os en ny, når vi alle var kommet os over sorgen. Den sidste uges tid har vi tydeligt kunne mærke på Osiris, at han savner en kammerat, så her til morgen kørte vi ud på Svendborg internat for at kigge. Jeg troede faktisk ikke, jeg ville finde en kat derude, og planen var derfor, at vi skulle videre til Ejby internat bagefter, men der kom vi aldrig hen. I Svendborg sad nemlig en hunkat på 2½ år og ville med os hjem. Hendes navn var Cirkeline, men vi har omdøbt hende til Panda.
Hun har taget det hele med ophøjet ro. Det første hun opdagede i vores hjem var jordegernet, og der sidder hun næsten hele tiden bare og kigger på ham. Når hun ikke sidder der, hopper hun op i kattehulen, hvor disse billeder er taget.

Mødet mellem hende og Osiris gik overraskende godt. Han plejer at tænde af på fremmede katte i starten, men han gik roligt hen og snuste til hende. Hun satte sig og kiggede pænt på ham. Han hvæste af hende en enkelt gang og gik så op og lagde sig til at sove på skrivebordet, hvor han ligger endnu. Jeg har høje forventninger til, at der nok skal blive en venskab mellem dem med den lette start.

3 kommentarer:

 1. Oh wow Panda is gorgeous :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, she's so beautiful. And boy, she can talk. I've never had such a chatty cat before. Meowing non stop.

   Slet
  2. That's good. My boy is so chatty too. We nicknamed him 'Mr Shouty' haha. I do like a chatty cat :-)

   Slet