søndag den 9. august 2015

Vores sommer traditioner

Endnu et lille "lær mig bedre at kende" indlæg, og denne gang tænkte jeg, det kunne være sjovt at nævne vores sommer traditioner. Vi har kun to dog.

Nr 1: Tur til Tommerup fuglepark.
Det hedder egentlig Danmarks fuglezoo, men jeg har altid kaldt det for Tommerup fuglepark. Det startede for tre år siden, da vi havde lynnedslag i vores hjem, som ødelagde otte stykker elektronik. Vi var oprevede, og Caspers søster lånte os hendes bil en uge. Vi ville gerne væk fra det hele, og da Casper aldrig havde været i fugleparken (jeg havde været der en gang), tog vi af sted. Vi hyggede os så meget, at vi besluttede os for at tage af sted en gang om året, og det har vi gjort siden. Sidste år blev min ene grankusine ansat deroppe, så nu ser vi også automatisk hende på vores tur. I år tog vi af sted forrige onsdag, og det var strålende vejr og lige så hyggeligt som altid. Min yndlings fugl i parken er deres latterfugle.

Nr 2: Gåtur på 11,5 km til mine forældres campingplads.
Dette startede vi med forrige år. Jeg har aldrig fundet en, der har gidet gå hele vejen derover med mig, men Casper var frisk, da jeg endelig nævnte det for ham. Vi besluttede derefter, at vi ville gøre det hvert år. I år har været bare ikke været til det, så derfor har vi ikke fået gjort det endnu. Vi har dog besluttet at gøre det i dag, og det ser ud til, at vejret vil være med os.

Har I nogen sommer traditioner?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar