torsdag den 30. oktober 2014

Bryllupsplanlægning: mad

I dag har vi været ude og købe mad ind til brylluppet. Vi kørte først i Rema1000 og købte det meste der, da alting bare er billigere i Rema. Derefter kørte vi ud til en bondemand i Stenstrup og købte 40 æg. (Hønsene derude har det så godt og går rundt i det fri, som det passer dem. ALDRIG om jeg køber buræg eller skrabeæg i supermarkeder.) Til sidst kørte vi i Kvickly og købte de ting, vi ikke kunne få i Rema1000. Det blev en dyr fornøjelse, men vi har jo selv bestemt menuen, så vi har kun os selv at bebrejde.

Aldrig i mit liv har jeg prøvet at købe så meget fløde på en gang. Der skal bruges fire liter til flødekartoflerne i hovedretten, og der skal bruges fløde i både forret og dessert også.

Caspers søster er på vej herned nu for at hente alle ingredienserne til forretten og desserten, da kokken vil lave de ting i morgen hjemme hos sig selv. Kokken er en veninde til Caspers søster, og hans søster vil hjælpe kokken med nogle af tingene også, så det er lettest, hun kommer og henter det og kører det direkte til Odense, hvor hun i øvrigt også selv bor.

2 kommentarer:

  1. Lol that is a lot of cream! OMG not long now! :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Only two days. Still time to run away then. :-p

      Slet