onsdag den 2. april 2014

Mocca lagkage

Endnu engang har jeg lavet en lidt anderledes kage, og som altid når de bliver en succes, kommer de på bloggen. Det er en mocca lagkage, og denne kage er yderst farlig. Den smager nemlig sindssygt godt, og den ligger ikke tungt, så man har bare lyst til at blive ved med at spise af den.

Ingredienser:

KAGECREME:

6 spsk meget stærk kaffe
1 pose makroner
½ l piskefløde
3 chokolade lagkagebunde

GLASUR:
2 dl flormelis
1 spsk meget stærk kaffe
1 spsk mælk

PYNT:
Valnødder

Fremgangsmåde:

Pisk fløden.
Knus makroner så meget som muligt og bland dem og kaffen i fløden.
Læg lagkagebundene i lag med flødeskummet.
Rør glasuren sammen og smør den på den øverste bund.
Pynt kagen med valnødder rundt i kanten. (Valnødderne kan undlades.)


















Personligt vil jeg undlade valnødderne næste gang, da jeg godt kunne lide, at kagen er blød og cremet hele vejen igennem, og det er nødderne jo ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar