torsdag den 6. marts 2014

Bryllupsplanlægning: duge

Papirduge eller stofduge? Et simpelt spørgsmål og en af de få beslutninger ved brylluppet, som Casper endte med at tage. Han vil gerne have stofduge. I denne uge har Jysk tilbud på deres velour. Normal pris er 100 kr pr pakke, men de er helt nede på 40 kr pr pakke i denne uge - altså under halv pris. Vi har lige været deroppe i dag og købe seks pakker.

2 kommentarer:

 1. God eftermiddag,

  godt du lader din tilkommende bestemme lidt til brylluppet.
  Han bestemte også det med fadene til lys, ikk?
  Alt for mange kvinder er meget styrende i forbindelse med et bryllup, det er godt du lader ham tage nogle beslutninger.
  Og jeg er enig med ham, stof er bedre end papir til et bryllup.

  Skal I mon køre i tema: sort og hvid? eller kommer der rød med ind over eller hvordan?

  det skal nok blive spændende at følge med i.
  God planlægning:-)

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
  (min datter har en giveaway lige nu med skønhedspleje og et gavekort med en værdi af 1190 kr. til Profilphoto, måske I skulle have en bryllupsfotograf?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bestemt ikke styrende. En bridezilla udvikler jeg mig aldrig til. ;-) Vores bryllup er meget afslappet og ender nok med det, som mange andre vil kalde for temmelig kedeligt, men vi er generelt bare nogle halv kedelige mennesker, som ikke gider kæmpe fest med en masse postyr. Vores farver er sort og limegrøn. (Sort og hvid er for kedeligt i min verden.) Hvis du kigger i mine indlæg fra februar måned, er der et indlæg, der hedder "Brullypsplanlægning: servietter og lys", og der kan du se, at den anden farve er limegrøn. :-)

   Slet