tirsdag den 27. august 2013

Jeg skal giftes

Ja, så skete det endelig. Casper friede her i morges, så jeg er rigtig glad. Jeg drømmer om et halloween bryllup til næste år, så der er god tid endnu at planlægge det i. :-)

Husk min GIVE AWAY som kører indtil på fredag.

9 kommentarer:

 1. Tillykke :D
  Vi vil have detaljer
  - hvordan gjord han? var han på knæ? er der en ring? fortæææææææææææææææææææææl :D:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er ikke så romantiske anlagt, og han er ikke så god til den slags store ord, så han havde siddet hele natten og søgte efter "will you marry me" billeder på computeren og fundet det flotteste, som så prydede hele hans tændte computerskærm i morges, mens han spændt ventede på, at jeg opdagede det. Ringene bliver købt, når vi nærmer os brylluppet, da jeg er meget kræsen og gerne selv vil vælge min ring.

   Slet
  2. Årh det lyder bare romantisk :D
   så sødt han været oppe hele natten og så om morgenen venter på du opdager det :D

   Slet
  3. Tak. Jeg er også rigtig glad og kan ikke vente med at komme i gang med at planlægge det hele.

   Slet
 2. åh hvor er jeg bare glad på dine vegne. Stort tillykke begge to :)

  kh
  Simone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Simone. Det betyder meget, at du skriver sådan. :-)

   Slet
 3. Tillykke...spændende med et tema-bryllup :o) Jeg holdt min 30 års fødselsdag som Halloween-fest :o) Måske jeg får tryllet ind indlæg om det når vi nærmer os Halloween, for jeg må jo indrømme at jeg fyldte 30 år, en del år før jeg begynde at blogge.. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil i hvert fald gerne se det. Jeg har selv holdt diverse halloween fester gennem tiden, og folks udklædninger er altid det bedste.

   Slet
 4. Tillykke med frieriet. Det er en skøn tid du går i møde med planlægning osv. Jeg blev gift for 2 år siden og hvor var det fantastisk. Jeg vil giftes igen... :)

  Kh. Linette

  SvarSlet