lørdag den 18. maj 2013

Vandmelon frø

I dag har Casper og jeg haft gang i et kreativt projekt sammen. Vi har nemlig skåret en frø i vandmelon. Den skal på bordet i aften til Melodi Grand Prix. Jeg glæder mig så meget til at se Heidis reaktion på den.

Først den færdige frø uden frugt i munden.

Så den færdige frø med frugt i munden.

Øjnene er lavet i fem trin.
1. Vi har skåret to stykker af den fjernede mund og vendt det med skallen ud ad. Stykkerne er sat fast i frøhovedet med tandstikker.
2. Vi har skåret to mindre stykker af samme fjernede mundstykke og vendt dem modsat med det hvide ud ad.
3. Vi har skåret en rød vindrue midtover.
4. Stykker nr 2 og vindruerne er sat sammen med tandstikker, hvor vi derefter har klippet enderne af og lige malet spidserne af træstykkerne i øjnene med en sort sprittus.
5. Vi har sat tandstikker under de samlede stykker i øjnene og stukket dem ned i frøhovedet.

Vi har brugt tandstikker af træ, som er spidse i begge ender. Det er meget vigtigt at bruge dem, som er spidse i begge ender, da det ellers ikke kan lade sig gøre at sætte øjnene fast.

Af frugt i munden er der ananas, banan, grønne vindruer og røde vindruer. Der skulle også have været jordbær i, men der var desværre gået mug i hele kassen med de 2 kg jordbær, som jeg havde købt i forgårs. Øv øv! Men Heidi har lovet at købe nogle jordbær med, så vi stadig som minimum kan få lidt i vores drinks, som vi plejer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar