onsdag den 10. oktober 2012

Vores kommende hund

Vi har i dag været ude og kigge på et kuld Welch Corki Cardigan hvalpe, og vi har valgt vores kommende hund.

Denne prinsesse:

Hvalpene er kun lige blevet 2 uger i søndags, så der går stadig et stykke tid, før hun kommer herhjem og bo. Navn er ikke besluttet endnu, men det kommer nok med tiden.

7 kommentarer:

 1. Ih jeg er så glad på jeres vegne :D!
  Sådan en bette prinsesse vil gøre godt og I har noget at glæde jer til <3!

  Stort tillykke med jeres kommende hvalp, glæder mig til at følge den :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Synes bare, der er forfærdelig lang tid, til vi skal se hende igen. :-p

   Slet
 2. Svar
  1. Takker. Er også helt forelsket.

   Slet
 3. Stort tillykke med jeres kommende familie-medlem. Hvor er hun Smuk jeres lille prinsesse. *Ss*
  Jeg håber at i bruger tiden før den kommer hjem til at læse/lære så meget som muligt om hvalpe-socialisering og "potte"træning osv. så i ikke står med en skøn pelsklump som fra 1ste minut forlanger en masse af jer som i måske slet ikke er vidende om. naturligvis + foder, vaccinationer og sygdomme.. Jeg skriver kun dette fordi jeg ikke ANER om i har haft hund før, og fordi jeg ønsker at det skal gå godt for jer allesammen, men i især den bette hvalp :)
  Jeg håber ikke du/ i tar det som en fornærmelse, da jeg skriver dette med de aller bedste hensigter. Held og Lykke til jer alle incl.den lille 4benede fremover. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, vi er ikke nye i hundeverdenen. Vi mistede vores anden hund for 6 uger siden. Før ham havde vi 9 forskellige græske hunde i pleje her, og personligt er jeg vokset op med hund i mit barndomshjem, som vi fik, da jeg kun var 10 måneder gammel, så jeg kan ikke huske andet end at have haft hund omkring mig. Og jeg tager det ikke som en fornærmelse, når folk gerne vil hjælpe lidt med råd, når det kommer til dyr. Dyr er det vigtigste i min verden. Hvis du roder gennem nogle tidligere blogindlæg, så er der et, der hedder "Svendborg mini zoo", hvor du kan se alle de dyr, vi har og har haft. (Og der er mange.)

   Slet