lørdag den 27. oktober 2012

Farvernes betydning: farven hvid

Farven hvid: Ærbødighed, jomfruelighed, intethed, renlighed, ro, ydmyghed, præcision, uskyld, ungdom, fødsel, vinter, sne, godhed, ægteskab, kold, klinisk og sterilitet.Farve brugt:
La Femme - 126


1 kommentar:

  1. Jeg ELSKER den hvide neglelak, MEN KUN hvis den er med perlemor, den gir een et rent fint "look" uden at virke opsigtsvækkende på nogen måde, og gør neglene lidt finere end hvis de blot får en gang gennemsigtigt "LAK"+ at de dækker så man stadig ser ud til at ha rene fine negle, hvis man skulle ha haft en mørk farve på til festen i weekenden, eller hvis man er en af os rygere som glemmer at vi sidder med en smøg så røgen "sætter sig" i neglene.
    Jeg har brugt den hvide perlemors neglelak siden jeg var teenager for mange år siden, og det er stadig min favorit til både dagligt og til "pænt brug" da den ofte også giver ens ringe og armbånd et extra pift.
    Alm. Hvid="Loftsmaling";) ser IMO helt forkert ud på hænderne, med mindre man skal på "Disco" om natten hvor der er ultraviolet lys. ;)men det er self.smag og behag.

    SvarSlet