tirsdag den 30. oktober 2012

Disney challenge

Der kører en Disney challenge rundt for tiden på diverse blogs. 20 spørgsmål som egentlig skal besvares over 20 dage. Jeg har overvejet en uges tid, om jeg skulle tage den op eller ej, men da jeg har andre fremtidige idéer også, som jeg endnu ikke ved, om jeg vil sætte op eller ej, vælger jeg at gøre det lidt anderledes. Jeg svarer simpelthen på alle 20 spørgsmål i dette ene blogindlæg. Okay, ærligt indrømmet, jeg keder mig lidt i dag, mens jeg venter på, at jeg skal på kursus (vegetarisk madlavning) i aften, så jeg tænkte, at det kunne være lidt sjovt at bedrive lidt tid med den challenge lige nu.

Disney challenge ser sådan her ud:

Så det er bare at gå i gang.

1: The princess you adore the most
Tornerose. Hun lever et fattigt liv men er rig på glæde. Hun forelsker sig oprindeligt og går gennem meget, før hun kan få sin prins.


2: The princess you like least
Mulan. Selve historien fangede mig bare aldrig. En pige i en drengeverden. Kort hår og hun ligner en mand. Den sagde mig bare ikke noget.
3: The princess you relate to most
Ariel. Synger hele tiden. Altid klar på eventyr og kommer ofte galt af sted. Lytter sjældent til fornuft. Jo, det passer meget på mig.

4: The sidekick you wish you had
Bella. Hun er en cool hund med styr på tropperne. Lader ikke mobning foregå.


5: The best friend you want to hang out with
Frankie. Han er bare så herlig. Altid total afslappet og følger bare livet stille og roligt.

6: The prince you wish loved you
Prince Charming. Jeg kan ikke finde andre navne på ham, så det må han hedde i den engelske version. Jeg kan desværre ikke huske, hvad han bliver kaldt i den danske. Anyway, det er ham fra Askepot. Han kæmper virkelig for at finde kvinden, han elsker.


7: The parents you wish raised you
Belles far. Han er enlig far men gør virkelig sit bedste for sin datter. Han kæmper hårdt for hende.
8: The castle you wish you lived in
Slottet i Askepot. Det glimter bare så meget, at jeg som lille var meget betaget af det.


9: The town you wish you lived in
Det er ikke så meget en by men mere et hus i et skov. Dværgenes hjem i Snehvide. Det er så idyllisk. Jeg elsker dyr og skove, så det ville være det perfekte hjem for mig.

10: The dress you wish you owned
 Belles gule kjole. Den er så smuk.


11: The voice you wish you had
Ariels stemme. Hun synger rigtig flot.12: Two princesses you think are best friends
Snehvide og Tornerose. Begge smidt væk fra deres originale hjem og gemt væk i en skov. Begge får deres drømmeprins. Jo, de to ville nok kunne dele lidt livserfaringer og historier over en kop kaffe.


13: The princesses you think detest each other
Mulan og Esmaralda. De er begge to alt for stædige og kæphøje. Vandt til at få deres vilje på den ene eller den anden måde. I virkelighedens verden ville de sikkert styre hver deres klike og være imod hinanden.14: Two sidekicks who would make a great duo
Lumiere og Sebastian. Begge to gammelkloge og forsigtige. Altid klar med et godt råd og rette vejledning. De burde blive ansat side om side som studievejledere, så de kunne hjælpe unge mennesker på vej ud i livet.


15: The princes who would be best buds
Aladdin og John Smith. Begge to et par frække drenge med et glimt i øjet og altid klar på lidt narrestreger. De kunne sikkert gøre byen usikker sammen.16: A scene that makes you cry
Jeg har kun grædt i en Disney film. Året var 1989, jeg var 8 år gammel og alene i biografen og se Den Lille Havfrue. Jeg blev så bange, da Ursula blev kæmpe stor, at jeg begyndte at græde af frygt i biografen.


17: A scene that makes you cheer
Da prinsen kysser Tornerose og vækker hende.18: A scene that makes you cringe
Da Syzette bliver vækket om morgenen og selv synes, hun er den lækreste hund i verdenen.

19: The story you wish was your life
Askepot. Hun starter ud med kummerlige forhold men ender på toppen med en mand, som virkelig elsker hende og har kæmpet for at finde hende igen.

20: The movie you love the most
Tornerose. Ingen tvivl der. Jeg så den igen og igen (og så lige lidt flere gange) som lille. Den er en af de to Disney film, jeg i mit voksne liv har valgt at eje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar